KontaktinformationBekräfta bokningVillkor för bokning

Betalning sker på plats.

Samtliga deltagare ska befinna sig på skolan 15 min innan kursen startar. Deltar man inte i hela utbildningen utfärdas inget intyg. Giltig legitimation ska uppvisas.

Har avbokning av kursplatsen inte meddelats oss senast en vecka innan kursstart är bokningen bindande och kursplatsen debiteras enligt gällande prislista.

Blir kursdeltagandet för lågt ställs kursen in. Information om ev. inställd kurs skickas via e-post.

Jag accepterar villkoren för bokning

Bekräfta
Boka online. Dygnet runt.

Teorikurser

Teoriutbildningen

Vår populära lärarledda teori hjälper dig att få bredare kunskap om trafikens lagar och regler. För att öka din förståelse både i teorisalen och ute i trafiken, är det viktigt att teori och körning går hand i hand. Det är en fördel om du deltar aktivt under teorilektionerna genom att ställa frågor och komma med inlägg. När du känner dig osäker så hjälper vi på ENA Trafikskola dig gärna. Under lektionerna har du möjlighet att få svar på alla frågor och funderingar du har.

Dyslexi och andra speciella behov

Vi erbjuder dig som har läs- och skrivsvårigheter eller annan anledning, hjälp med teorin. Utbildningen läggs upp efter dina behov och önskemål. Vi kan hjälpa dig att ansöka om förlängd tid  eller muntligt teoriprov vid provet på transportstyrelsen. Vi har personal som gått STR:s kurs ”Anpassad undervisning”.

BokaHär

Prislista

1900 :-

Teorikurs B Litteratur, teorilektioner,fri tillgång på internetprov (finns även med ljudstöd, mot pristillägg)

ENA Trafikskola,Sandgatan 17, 749 49 Enköping | Tel: 0171- 44 00 45 | Fax: 0171- 44 00 46 | E-post: info@enatrafikskola.se Admin