Anmäl dig för STR-konto


Bekräfta anmälan

Bekräfta

Din anmälan har skickats!

Vi kommer att behandla din anmälan och återkomma inom kort

Boka online. Dygnet runt.

Boka körlektion

Hur mycket behöver jag köra?

Längden på utbildningen, antalet körlektioner och den totala kostnaden kan variera mellan olika personer. Vissa har tränat privat, somliga kombinerar privat körning med övning på trafikskola och andra gör hela utbildningen på skolan. Den sammanlagda utbildningstiden påverkas av ditt eget intresse, fallenhet, planering och Vägverkets tillgång på provtider. Efter en eller ett par lektioner kan du och din lärare göra ett upplägg som anpassas till dig och dina förutsättningar. Det är viktigt att du talar om vad du har för önskemål, så att vi har en chans att leva upp till dina förväntningar.

Du måste öva och uppleva en mängd olika situationer i trafiken för att få förutsättningar att klara av spelreglerna i trafiken. Det gör du genom att övningsköra. Det är många olika moment som du ska öva. Allt från att starta, stanna och växla till att planera och genomföra en vänstersväng på landsväg i rusningstrafik.

Du behöver en erfarenhetsbank att ta ur när du ställs inför problem, och den kan du bara bygga upp genom att utsättas för olika situationer tillräckligt många gånger i olika trafikmiljöer. På så sätt lär du dig att lösa de problem som uppstår i trafiken på ett naturligt och smidigt sätt.

Så bokar du din första lektion

Boka din första lektion genom att kontakta ENA Trafikskola på telefon 0171- 44 00 45 eller kom förbi under våra öppettider. För att kunna boka lektioner själv i framtiden måste du registreras som elev hos ENA Trafikskola. Efter det får du en elevkod som du kan använda när du bokar lektioner över internet genom att klicka på knappen "Boka körlektion" till höger på sidan.

Prislista

4600 :-

Paketpris: 10 körlektioner

5700 :-

Paketpris för B: 10 körlektioner, internet tester, litteratur & teorilektioner

2390 :-

Paket, 5 körlektioner B (vid förskottsbetalning)

490 :-

Körlektion B 40 minuter

ENA Trafikskola,Sandgatan 17, 749 49 Enköping | Tel: 0171- 44 00 45 | Fax: 0171- 44 00 46 | E-post: info@enatrafikskola.se Admin