Boka online. Dygnet runt.

Körlektion

Till dig som vill ta körkortet på kort tid

ENA Trafikskola erbjuder intensivutbildning för  behörigheterna  (B, BE och B96). Längden på utbildningen varierar beroende av hur mycket förkunskaper du har av teori och körning. Eftersom varje individ är unik så har vi inte färdiga intensivpaket, utan i dialog med dig som kund så kommer vi fram till en lösning som är optimal för att din körkortsutbildning både ska passa dina behov av kvalitet och intensitet.

En timme från Stockholm

ENA Trafikskola ligger bara en timme med tåg eller bil från Stockholm. Du som bor i Stockholmsområdet och vill gå en intensivutbildning behöver alltså inte åka längre än så. Du slipper fundera på övernattning och att vara borta länge hemifrån. Du som kommer med tåg till Enköping för att gå en intensivkurs hos ENA Trafikskola kan dessutom bli upplockad vid tågstationen i en av våra övningsbilar och lektionen börjar när du kliver av perongen. Det kallar vi intensivt!  Klicka här för att se hur du hittar till ENA Trafikskola från Stockholm med tåg eller bil!

Ring! 0171- 44 00 45

Du kan ringa och prata med oss direkt på telefon 0171- 44 00 45.
Klicka här för att se receptionens öppettider!

När vi inte har öppet går det bra att skicka en intresseanmälan om att gå en intensivutbildning på ENA Trafikskola genom att klicka på knappen "Anmäl dig" här till höger. Vi kontaktar dig då så fort vi kan och efter dina önskemål.

Prislista

2400 :-

Utökad B-behörighet (B96) paket 1 st 80 min körning inkl säkerhets kontroll & lån av bil & släp vid uppkörning i Enköping. ( Trafikverkets avgifter tillkommer )

1500 :-

Lån av bil och släp vid uppkörning Utökad B (B96) i Enköping (exkl. trafikverkets avgifter)

1300 :-

Körlektion BE hel lektion

ENA Trafikskola,Sandgatan 17, 749 49 Enköping | Tel: 0171- 44 00 45 | Fax: 0171- 44 00 46 | E-post: info@enatrafikskola.se Admin